Hl.strana - Maturitní otázky - Referáty (Moje referáty) - Plesy (Tipy,Firmy) - Vysoké školy - Kurzy - !SHOP!

Dobrodružství z prázdnin

Info - Tisknout - Poslat(@) - Uložit->Moje referáty - Přidat referát

Kdo bude vítěz letos?  NOMINUJTE - stránky v kategoriích:
Nejlepší: Tablo - Školní časopis na webu - Školní webové stránky - Třídní stránky - Profesorské stránky

Jednoho hezkého prázdninového večera já a moji kamarádi Bogdan a Janusz jsme se rozhodli, že přespíme u Bogdana v jeho stanu. Všechno jsem si připravil. Asi v 21 00 jsem přijel do Bogdana. Tam jsme se připravili na noc.

Ve stanu bylo velice veselo, poslouchali jsme rádio, hráli karty a vyprávěli si různé vtipy a anekdoty. Kamarád Bogdan přinesl spoustu časopisu se samými vtipy, ale také sebral knížku o různých strašidlech a vlkodlacích. Začali jsme tu knížku číst. Z počátku jsme se pořád smáli. Jenomže, pak jsme začali číst o vlkodlacích. V knížce byl příběh, který vypravěl o záhadném mizení ovcí. Vědci se domnívali, že na svědomí zmizelé ovce má vlkodlak.

Potom jsme se dočetli, že onen příběh se odehrál v Lomné. Tato zpráva nás tak trochu překvapila, ale pořád jsme měli chladnou hlavu a nic si s toho nedělali. Netrvalo to dlouho, když nás překvapila další zpráva, která byla na obalu této knihy. Byla tam tato věta:

„Všechny příběhy v této knize jsou pravdivé“. Výše uvedena věta nám nahnala veliký strach. Raději jsme už nic neříkali a jenom leželi a snažili se usnout.

Kolem půlnoci začalo něco za stanem vzdýchat a funět. Dostali jsme veliký strach, že jsme ani skoro nedýchali. Mysleli jsme se, že je to ten vlkodlak z Lomné. Asi o 1 00 hodinu ráno se nám podařilo usnout. Probudili jsme se kolem 8 00 hodiny a šli se podívat za stan co nás v noci tak vylekalo. Nemohli jsme uvěřit vlastním očím. Za stane se pásla kráva od Bogdanového souseda.

Tak skončila jedna z příhod

PŘIDEJTE SVŮJ REFERÁT